De Klussenier Ruud Bouman

De Klussenier Ruud Bouman
De Klussenier Ruud Bouman

Beethovenlaan 17
3906 CP Veenendaal

Dien uw aanvraag in »

0318 51 25 26
06 8144 4005
r.bouman@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 30271160

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben Ruud Bouman, geboren in 1961 in Rhenen en getrouwd met Dicky. Dicky en ik wonen in Veenendaal met onze dochter Monique en zoon Paul. De afgelopen 31 jaar heb ik in de bouw gewerkt, dit heeft mij veel ervaring opgeleverd. Ik wilde al jaren graag zelfstandig ondernemer worden en heb mij aangesloten bij de franchiseorganisatie de Klussenier. Ik ben beschikbaar voor onder andere: het plaatsen van een keuken of badkamer, timmerwerk, een complete zolderverbouwing, het plaatsen van een dakkapel of dakraam en meer.

Wilt u een nieuwe badkamer maar niet de ellende van het slopen? Dan kan ik zonder al te veel sloopwerk toch een compleet vernieuwde badkamer realiseren. In de fotogalerij staan een aantal afbeeldingen waarop dit te zien is.

Dus als u op zoek bent naar een veelzijdig vakman die garant staat voor vakkundig werk dan bent u bij mij aan het goede adres! Door middel van diverse vaktrainingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste werkwijzen en materialen op (ver)bouwgebied. Zo ben ik onder andere door VELUX gecertificeerd installateur. Ik kan u deskundig adviseren en de producten van VELUX leveren en plaatsen. Ook ben ik in het bezit van het VCA VOL certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en heeft als doel: veiliger werken en ongelukken voorkomen. Deze cursus is steeds vaker verplicht voor zelfstandigen en aannemers in de bouw.

Ik bied u kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Als Klussenier sta ik borg voor mijn afgeleverde werk, ieder klant geef ik 12 maanden garantie. 

Voor een vrijblijvende offerte en/of gratis advies kunt u telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Veenendaal voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Vloeren leggen of renoveren
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
 
Loading...